26/10/2016

Mijn Grossier

In ons online garage programma is er gratis directe toegang tot 340.000 MijnGrossier-artikelen. Dat biedt uiteraard tal van voordelen. De ruime database is steeds beschikbaar en wordt constant geüpdatet, waardoor de gebruiker bijzonder snel professionele en concurrentiële offertes kan opmaken. Dit verhoogt de slaagkansen. Bovendien wint de gebruiker vertrouwen bij zijn klanten omdat hij snel en gedetailleerd hun vragen kan beantwoorden. Offertes en werkkaarten kunnen aangemaakt worden op alle apparaten met een geschikte internet browser (PC, Tablet en smartphone).

DIRECTe toegang is het sleutelwoord

Via een werkkaart van WACSonline wordt het juiste voertuig direct opgeroepen. Hierdoor kan de gebruiker in Mijn Grossier meteen de juiste onderdelen kiezen. Door de directe overname van onderdeleninformatie en werktijden, kunnen onderdelen meteen besteld worden bij Mijn Grossier. Zo wordt directe facturatie mogelijk op het moment dat de klant zich aanbiedt voor de afhaling van zijn wagen. De overname van nuttige opmerkingen door de monteur in de Topmec applicatie kunnen aangewend worden als onderbouwing van de factuur. Het spreekt voor zich dat een consument ongetwijfeld deze servicegraad als zeer positief ervaart.

Omzetverhoging en continuïteit in de werkplaats

Door slimme integraties kan de gebruiker niet alleen veel tijd besparen en manuele handelingen vermijden. Neen, hij verhoogt er ook zijn service graad mee en wint zo het vertrouwen van de consument. Met deze slimme werkmethodes kan de gebruiker een concrete omzetstijging realiseren en wordt er meer continuïteit in de werkplaats gewaarborgd.

 

Het online tijdperk is aangebroken, ook voor u, de garagist…

Jan de Jong