28/03/2017

GeorgesDe  Charles Feijts Groep, kortweg CFG, is officieel bedrijfswagendealer van de merken Iveco, Fiat en Isuzu voor Nederlands-Limburg. Toen ze met WACSonline in zee gingen, was er nog geen sprake van een softwareleverancier. “Wij zijn met WACS in contact gekomen door een presentatie en pilot via TopTruck Nederland”, vertelt directeur Georges Simons . “We waren meteen geïnteresseerd, zeker toen bleek dat de faciliteiten op de wensen van onze klant en die van CFG konden worden aangepast.”

Welke meerwaarde biedt WACSonline? Simons: “WACS levert een online tool voor onze klant om mee te kijken naar de werkzaamheden die wij uitvoeren en gepland hebben voor zijn wagenpark. Daarnaast heeft WACS een online faciliteit om de kosten van zijn wagens op regelniveau te raadplegen. Met deze tool hebben wij ondermeer extra kwalitatieve punten weten te scoren bij een openbare aanbesteding.”

De samenwerking met het WACSonline-team omschrijft Simons zo: “Na enige opstartknelpunten is die heel positief te noemen. Er is ook een verschil tussen de Belgische en Nederlandse houding in taal, cultuur en werkwijze”, besluit Simons lachend. “Maar jullie Belgen willen wel leren en staan open voor bijsturing en positieve kritiek.”

Jan de Jong