03/12/2015

Onze slogan “success through communication” betekent dat we transparantie hoog in het vaandel dragen en niet in het minst naar onze klanten toe. Met het einde van het jaar in zicht waren wij wel eens benieuwd naar de feedback van de ‘gebruikers’ van WACSonline. De evaluatiefiches werden gretig ingevuld, met enkele belangrijke conclusies. Hier gaan we dan ook mee aan de slag om een nog betere service te bieden. En we starten ook met een usergroup.

CartoonZeventig procent is over het algemeen tevreden tot zeer tevreden over WACSonline. Dezelfde score krijgt onze helpdesk. Maar het belangrijkste vonden wij de score die we kregen op de vraag of onze klanten WACSonline zouden aanraden bij anderen. 88% antwoordde hierop ‘ja’. Een mooie motivatie om volgend jaar nog beter te doen. Want wij gaan natuurlijk voor de 100%!

Daarom vroegen we ook wat er voor verbetering vatbaar was. Dat we dit eerst intern gaan overleggen, spreekt voor zich. Wat we u wel niet willen onthouden zijn de commentaren van onze klanten over de doeltreffendheid van WACSonline.

Zo is het feit dat er overal kan ingelogd worden een enorm pluspunt voor iedereen. Ook dat er realtime gewerkt kan worden, onthalen heel wat klanten positief. Het overzicht, het gemak daarbij en het alles-in-één aspect is voor anderen dan weer heel belangrijk. Tot slot stellen de meesten ook onze prijsstelling op ‘prijs’. Dat er geen rekening gehouden wordt met het aantal gebruikers en de factuur per transactie verrekend wordt, is voor velen een aangename kennismaking van factureren.

Deze evaluatie steekt ons alvast een hart onder de riem om in 2016 nog betere cijfers te halen. We gaan deze evaluatie onder onze klanten dan ook jaarlijks herhalen en starten ook een usergroup op.

Jan de Jong