12/02/2016

Breda is met meer dan 180.000 inwoners de derde grootste gemeente in West-Brabant, maar is misschien wel de meest efficiënte als het op vlootbeheer aankomt. “Sinds onze nieuwe vlootbeheermodule is geïntegreerd, betekent dit voor ons een heuse verbetering op vlak van operationele en financiële opvolging, zowel intern als extern”, zegt Dolf Brinkmans, Informatiemanager Directie Beheer bij de Nederlandse gemeente.

DolfSinds 2012 mogen wij onze noorderburen uit Breda als een trouwe én tevreden klant beschouwen.  Ze gebruiken onze tools heel intensief. Dat mochten we nogmaals ondervinden, toen we er een bezoek brachten afgelopen week.

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Transport Care en het product WACSonline op zich”, aldus Brinkmans. “Onze vloot is heel variërend, van licht tot zwaar. Ook onze afvalservice valt hieronder en we overwegen dit uit te breiden met afvalcontainers. De vlootbeheermodule van WACSonline betekent voor ons een heuse verbetering op vlak van operationele en financiële opvolging, zowel intern als extern.”

Ook de gebruiksvriendelijkheid onderstreept Dolf graag . “Mijn collega’s werken graag met de tools, ook omdat het hen veel e-mail en telefonisch verkeer bespaart. Hierdoor wordt er efficiënter gewerkt en daar streeft elke werkgever toch naar.” Naast de vlootbeheermodule, wordt ook onze reservatiesoftware gebruikt. “Die bezorgt ons nu een beter inzicht op beschikbaarheid en kosten”, besluit Dolf.

Jan de Jong